Onze e-books zijn er voor iedereen die meer wil weten over een specifiek onderwerp, waaronder de socialisatie van een puppy en het omgaan met de puberteit bij honden. De e-books zijn op een toegankelijke manier geschreven door gediplomeerde en ervaren gedragsdeskundigen. Na het bestellen van het e-book ontvang je direct een mail met downloadlink.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe e-books? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebookpagina!

 


Socialiseren van een pup

De socialisatiefase is de belangrijkste periode in het leven van je pup. In deze fase leert je pup de wereld kennen en leg je het fundament voor een stabiele hond die goed met allerlei prikkels om kan gaan. Socialiseren is echter meer dan alleen maar je pup overal mee naartoe nemen. In dit e-book wordt uitgelegd hoe je de socialisatie het beste kunt aanpakken. Ook lees je alles over het belang van slaap tijdens de socialisatiefase, hoe je rekening houdt met de persoonlijkheid van jouw individuele pup en hoe je je pup begeleidt als hij ergens van schrikt. 

 

Lees verder

 

 

 

 

 

 


De puberteit bij honden

Na de puppytijd, het zindelijk maken en het ontwijken van scherpe puppytandjes dient de volgende uitdagende fase zich alweer aan: de puberteit. Verrassend genoeg is dit echter een fase waarover maar weinig informatie beschikbaar is. Aan boeken over puppytraining is er geen gebrek, maar de puberteit bij honden is een ondergeschoven kindje. Met dit e-book proberen we daar verandering in te brengen, want de puberteit is een hele belangrijke fase.

Wanneer je onze online cursus over de puberteit bij honden volgt, ontvang je dit e-book gratis!

Lees verder